19 Ekim 2020 Pazartesi


Johnny Trigger Açıklaması
 Gerçek nişancı her zaman parmağını tetikte tutar.

 Harekete geçin: koş, zıpla, koş, ateş et, koş… ..derin bir nefes al, silahını şarj et ve tehlikeli işini yapmaya devam et!  Henüz bu çılgın yarıştan sıkılmadın, değil mi?

 «Johnny Trigger» oyunu kişisel eylem çağrınızdır!

 Bir adrenalin patlaması size iyi tarafın kullandığı bir casus olma konusunda inanılmaz bir deneyim sunar.  Göreviniz hayatta kalmak ve masum insanları suçlulardan kaçmaktır.

 Nasıl yapacaksın?  Oyun size sorunun oldukça «kolay» çözümünü sunuyor - sadece yoldaki tüm kötü adamları öldürün ve hepsi bu!  Hah, profesyonel bir nişancı için o kadar da önemli değil gibi görünüyor, değil mi?  Bu yüzden, mükemmel becerilerinizi kanıtlamanın en iyi zamanı!

 Hızlı test.  Bir tetikçi olacaksın, eğer….

 1. Öngörülemeyen ölüm riski sizi korkutmaz.
 2. "mermi" nin ne anlama geldiğini biliyorsunuz.  Bilmelisin, hadi!
 3. Hayatınızda en az bir kez tetiği sıkmayı denediniz.
 4. «Johnny Trigger» oyunu zaten cihazınıza indirildi!

 Oynamak için neden iyi bir oyun?  Temel noktaları vurgulayalım!

 🔥 Oyunda reaksiyonunuzu ve atış becerilerinizi geliştirmek için 30 seviye vardır.  Her seviye, izlemeniz gereken strateji açısından benzersizdir.  Örneğin, bazı seviyelerde 12 mermi ve 3 suçlu, bir şekilde daha fazla suçlu ve silahı şarj etme şansı olmadan sadece 5 mermi olacak.  Ek olarak, her seviye çevre açısından bir öncekinden farklıdır: bombalar, delikler, çeşitli yüzeyler - gelecekte dışında ne yapacağınızı asla bilemeyeceksiniz.

 💣 Kahramanınız sürekli olarak güncellenecek: yeni silahlar ve diğer silahlar, şık kıyafetler ve hatta daha fazla sürpriz bu süreçte mevcut olacak.  Ayrıca, casus olarak çalışarak kazandığınız parayı kullanarak bazı ekstra özellikler satın almak için altın bir şansınız var.  Paranın elinizden gelenin en iyisini yapmak ve ana hedefe ulaşmak için mükemmel bir motivasyon olduğunu biliyorsunuz - mevcut tüm suçlular arasında en suçlu kişi - Patron.

 🚁 Hiç kimse sinirlerinizi bozmayacak!  Bu ne demek?  Durumu hayal edin: görevde başarısız oldunuz (bu hayattır, herkesle olabilir) ve böylece sizin için mevcut seviye bitmiştir.

 Şimdi bir sonraki adımınız nedir?  Tüm dünyayı suçlamaya başlayın çünkü yeniden ilk seviyeden başlamanız gerekiyor!  Aslında, hayır… bu oyunda, başarısız olduğunuz seviyeden yeniden başlamanıza izin verilir.  Sonuç olarak, sinirleriniz, telefonunuz veya diğer cihazlarınız güvende ve sağlam olacaktır.

 Şimdi oynamaya başlamak için üç ana neden.

 ⚈ İlginç ve nefes kesici bir hikaye.
 ⚈ Karmaşık beceriler gerekli değildir.
 ⚈ Düzeylerin şeffaf hiyerarşisi.

 Hala tereddütte misin?  İnanılmaz bir kafadan vuruşla düşmanları öldürme cesaretinizi kaybetmeyin!

 Johnny Trigger dünyasına hoş geldiniz!

0 yorum:

yorumunuzu yazınız. yorumlarda kötü laf kullanırsanız banlanırsınız