19 Ekim 2020 Pazartesi


Clipper Açıklaması
 Clipper, kopyaladığınız her şeyi otomatik olarak kaydeden güçlü bir pano yöneticisidir.  Pano geçmişinize daha sonra erişin ve kupürleri listeler halinde düzenleyin.  İçeriklerini kopyalayın, yapıştırın, görüntüleyin, düzenleyin ve paylaşın.  Tekrar eden metin parçalarını Clipper'da saklayın ve ihtiyaç duyduğunuzda kopyalayın.  Clipper ile kopyalama ve yapıştırma işleminin kontrolünü elinize alın!

 ✔ Otomatik ve kesintisiz pano geçmişi ve uzantısı.  Kopyalanan tüm metinler toplanır ve daha sonra kullanılmak üzere kaydedilir.  Önemli bir şeyi kopyalama konusunda endişelenmeyin.

 ✔ Kolay kırpma organizasyonu ve düzenleme.  Tek bir dokunuşla bir kırpmayı panoya geri kopyalayın.  Toplanan kırpıntılarınızı saklamak için özel klasörler tanımlayın.  İçeriği görüntüleyin, düzenleyin ve çıkarın.

 ✔ Hızlı ve kolay erişim.  Koleksiyonunuza hızlı erişim için Clipper'ı durum çubuğunuzdan açın.  Clipper'da kolay kopyalama için hızlı parçacıkları önceden tanımlayın ve notlarınızı alın.

 ✔ Ve çok daha fazlası.  Pano koleksiyonunu, bildirim işlevselliğini, kullanıcı arayüzünü ve daha fazlasını ayarlar aracılığıyla özelleştirin.  Pano yönetimi daha kolay olamazdı.

 + Sınırsız kırpmalar, arama, dinamik değerler ve yeni seçenekler elde etmek için Clipper Plus'a yükseltin.

 Kopyala ve Yapıştır 2.0 burada!

 (Clipper'ı kurduktan sonra, izlemeyi etkinleştirmek için bir kez başlatmanız gerekecek. Hızlı bir başlangıç ​​eğitimi göreceksiniz. Görev sonlandırıcılar Clipper'ı etkileyebilir.)

 Yardıma ihtiyacınız varsa veya herhangi bir öneriniz veya şikayetiniz varsa, lütfen clipper@rojekti.fi adresinden bize e-posta göndermekten çekinmeyin.  Görüşleriniz bizim için çok değerlidir.

 Kullanılan izinler:

 ✔ Fotoğraflar / medya / dosyalar: yedekleme işlevini dahili depolamaya veya SD karta içe ve dışa aktarın

0 yorum:

yorumunuzu yazınız. yorumlarda kötü laf kullanırsanız banlanırsınız